Vogel blog

IngeDuijsens vogelfotografie blog

Naar de blog van Inge Duijsens:

Samenvatting

De blog met vogelfoto's van de prijzenwinnende Inge Duijsens is een lust voor het oog. Daarnaast schrijft Inge op een boeiende manier vanuit haar persoonlijke perspectief hoe ze haar vogelprojecten realiseert en vastlegt op foto. Ben je een vogelliefhebber? Volg dan Inge haar blog, die is zeker de moeite waard.

Inge Duijsens vogelfotografie website

Over de blog van Inge

Inge is een professional die veel vogelkennis en hoogwaardige fotografie combineert. De inzet is perfecte vogelfotografie. Je zult nooit een uniek moment gefotografeerd zien waarbij ook de foto niet 100% top is: Het moment en de opname moeten beide 100% zijn, voor minder gaat ze niet.

Inge Duijsens stelt haar doelen, maakt tijd vrij voor haar vogelfotografie projecten (een vogelsoort of vogelgebied). Ze werkt er met veel geduld en toewijding aan. Soms kan het even duren voordat een project echt helemaal klaar is.

Na afronding van elk project schrijft ze een blog waarin je leest wat ze onderneemt om perfecte vogelfotografie te maken. Daarbij lees je meer over de eigenschappen en het gedrag van de vogels die ze in Nederland en ver daarbuiten heeft vastgelegd.

Inge won diverse prijzen met haar vogel- en natuurfotografie. Leer hierover meer op haar website.

Blog frequentie

De blog van Inge verschijnt als ze iets te melden heeft wat er toe doet. Schrijf je hier in voor haar blog en je ontvangt ongeveer 8 tot 10 keer per jaar een bericht.

Werkgebied

Inge is woonachtig in de regio Zoetermeer, echter heeft haar vogelprojecten in heel Nederland en (ver) over de grens.

Tips voor gebruik

Elk jaar schrijft Inge in haar blog een jaarverslag met de top 10 van geslaagde projecten. Lees hier haar jaarverslag van 2019 en die van de jaren daarvoor. Zeer vermakelijk om te zien en te lezen.

Inge Duijsens natuurfotografie
Inge Duijsens natuurfotografie

Over Inge Duijsens

Inge Duijsens is een echte vogel- en natuurkenner. Ze is veel onderweg naar bijzondere vogelspot plaatsen. Niet alleen in Nederland, maar over heel de wereld is ze op zoek naar bijzondere vogels en hun gedrag. die ze vastlegt op foto. Ook in haar eigen tuin heeft ze een vogelhut waar vanuit ze de tuinvogels vastlegt.

Ze is doelgericht, geduldig en streeft naar perfectie. Daarnaast schrijft ze op een bondige en prettige manier haar berichten.

Je kunt de prijzenwinnende vogel- en natuurfotografie van Inge Duijsens ook in huis halen als wanddecoratie: Bekijk de website van vogelsnederland.nl voor meer informatie.

 

 

Tips?
Heb of ken je een blog die al enkele jaren actief wordt bijgehouden, interessante actualiteiten over vogels in Nederland bevat en hier zeker niet mag ontbreken?
Laat het weten. Stuur hier jouw bericht.