Wij Coen Franken en Inge Duijsens, initiatiefnemers van Birdtalk.nl. We zijn afkomstig uit het Groene Hart van Nederland. Ons doel is zo veel mogelijk volwassenen en kinderen de vogelpracht in Nederland te laten zien en beleven. Hoe meer bekendheid met de natuur en betrokkenheid bij de vogels in ons land, hoe meer er zal worden gewerkt aan behoud van leefgebieden en de diversiteit aan vogelsoorten.

Inge Duijsens
Inge is professioneel natuurfotograaf. Ze is gespecialiseerd in Vogels. Ze reisde rond de wereld om vogels te spotten en heeft veel kennis van de natuur. Deze kennis deelt ze tijdens workshops en lezingen. Bekijk de vogelfotografie van Inge op de website vogels nederland en haar profielwebsite ingeduijsens.nl

Coen Franken
Coen is natuurliefhebber en gek op alles dat kan vliegen. Zijn hart lag al als kleine jongen bij de vogel. Pas de laatste jaren is Coen zich intensiever gaan verdiepen  in de wereld van natuur en vogel. Coen beleeft plezier aan het delen van kennis over vogels en natuur in Nederland. Daarnaast is Coen bedrijfskundige en  fotografisch kunstenaar.  Hij is specialist in de creatie van fotografisch design. Zie de voorbeelden hier en op de portfoliowebsite frankenbol.nl.